Välkommen till betaversionen av nya webbplatsen

Skrivet tisdag 12 september 2017

Nu kan du gå in och titta på en betaversion av Waxholmsbolagets nya webbplats. Den är under uppbyggnad, så allt är ännu inte på plats, men du kan söka resor, titta på det helt nya bryggregistret och kontakta kundtjänst till exempel.

Du hittar webbplatsen på http://beta.waxholmsbolaget.se. Vi tar gärna emot synpunkter på betaversionen på mejladressen beta@sl.se men vi kommer inte ha möjlighet att återkomma med svar. 

Varför en betaversion?

Vi har valt att lägga ut en betaversion av webbplatsen för att kunna testa ny funktionalitet och struktur och samtidigt kunna göra förändringar om vi ser att det behövs. Det kan finnas buggar men den är ändå så pass stabil att vi vill göra den tillgänglig för dig som användare.   

Den här webbplatsen kommer att finnas kvar ända tills vi är säkra på att den nya håller den kvalitet vi önskar.

Nytt innehåll kommer hela tiden

Allt är ännu inte på plats på nya webbplatsen, men du får gärna testa det som finns där. Vi lägger till nytt innehåll vartefter, så webbplatsen kan skilja sig från en dag till en annan. Du behöver alltså inte mejla oss om att ett visst innehåll saknas i det här skedet, utan mer om det är något som känns oklart eller svårbegripligt när det kommer till sökning av resor, navigering i bryggregistret, användning av mejlformulär och så vidare.

Du får förstås också mejla oss om sådant som du tycker är bra! 

Saker som saknas i betaversionen

Det finns ingen prisberäkningsfunktion för enkelbiljetter i betaversionen än, utan där länkar vi tillbaka hit till den här webbplatsen.