Waxholmsbolaget

Aktuellt

Rabatt på dina båtresor med reskassan

Nu får du som använder reskassan på Access-kortet en rabatt när du köper biljetter på Waxholmsbolagets båtar. När du har rest för 750 kronor, får du resa utan kostnad till ett värde av 250 kronor. Du kan även använda reskassan för att betala för biljetter i SL-trafiken, men där är det andra biljettpriser och ingen rabatt liknande den för båtresor.

Läs mer

Signalera så att du syns

Nu när det är mörkt en stor del av dagen är det extra viktigt att du syns på bryggan när du ska med båten. Ha med en ficklampa och lys med den mot båten så att de inte missar att du ska med.

Läs mer

Helikoptertrafik för bofasta i skärgården

Helikoptertrafiken för bofasta i skärgården har kommit igång. Den pågår under den tid isläget är sådant att du inte kan resa på annat sätt.

Läs mer

Periodbiljetter på Accesskort från 1 januari

Access-systemet, samma som det som används i SL-trafiken, införs i Waxholmsbolagets trafik under 2015. Det betyder att från 1 januari får du din periodbiljett på ett Accesskort när du köper en ny biljett.

Läs mer

Båtkortet försvinner våren 2015

Båtkortet kommer att ersättas av reskassa på Accesskort under våren 2015 . Det här sker i olika steg, så att övergången blir så smidig som möjligt för dig som resenär.

Läs mer

Dags för vintertidtabellen

Den 15 december är det dags för skärgårdstrafiken att gå över till vintertidtabellen. Den gäller sedan till och med den 16 april. Skulle det bli besvärligt isläge under vintern finns det istidtabeller som träder i kraft.

Läs mer